Vi synes helt klart at bryllupsfotografen er en af de vigtigste poster i bryllupsbudgettet! Det er fotografen der fanger alle de minderne på dagen, så de kan genopleves resten af livet. Bryllupsfotografen indtager rollen som historiefortæller, og det er vigtigt at finde en fotograf, hvis stil stemmer overens med ens egen, så man sidder tilbage med den helt rigtige fortælling. Hos Applepark fotograferer vi i den fotojournalistiske stil, hvor vi som fluen på væggen, sørger for at fange de ægte situationer i løbet af dagen. Se bryllupsbillederne ved at klikke rundt på siden her, og besøg endelig også vores facebook side, og instagram profil, hvis du vil se flere.

Ring eller skriv til os i dag, og få en snak med os, om netop dit bryllup!

Kunderne siger

  • Gitte udtaler sig om Applepark

    En fantastisk fotograf er en fotograf, der tager så enestående, unikke og smukke billeder, hvor man sidder tilbage med en følelse af at genopleve hele sin bryllupsdag på ny... Af hjertet mange tusind tak for de smukke billeder fra vores bryllup den 18. august 2012. Minderne er ubeskrivelige, og det samme gælder billederne. Nu ved jeg virkelig, hvorfor man siger, at et billede siger mere end 1000 ord!

    Gitte & Mads, Brudepar
  • Vi er så taknemmlige for de smukke billeder du tog til vores bryllup. De blev lige som vi ønskede os :-) Og vi glæder os til at vi en dag får brug for en fantastisk fotograf igen. Alt var super professionelt og du har vores varmest anbefalinger.