Om Applepark

Hos Applepark er vi helt vilde med den kreative proces i at skabe billeder! Vi vil helst ikke "sættes i bås", som fx portrætfotograf, bryllupsfotograf, erhvervsfotograf eller noget helt fjerde. Vi vil meget hellere blande alle disse kategorier sammen, og derved komme frem til den perfekte løsning til netop din opgave. Fx. kan vi skabe noget unikt, ved at blande portrætfotografering og modefotografering sammen med fitnessfotografering. Når vi er ude som bryllupsfotograf, er der elementer af både arkitekturfotografering, portrætfotografering, fashion og mange flere kategorier indblandet. Derfor vil vi ikke sættes i bås. Vi vil hellere skabe noget unikt.

Velkommen til Applepark Photography. Mit navn er Martin, og som billederne nok allerede har afsløret, arbejder jeg primært med mennesker som motiv. Enten i form af portrætter, søskende billeder, bryllupsbilleder eller hvilken som helst anden form for billeder hvor mennesker er motivet. Dette betyder dog ikke at jeg KUN arbejder med mennesker, så du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig, selvom din opgave ikke har noget med mennesker at gøre. Min filosofi er helt enkelt at jeg altid vil levere billeder, der lever op til, eller helst overgår dine forventninger. Derfor lægger jeg meget vægt på at afstemme disse forventninger, og sørger altid for at sætte mig godt ind i ønsker omkring stilart og motiver. Jeg er af den klare overbevisning at de bedste billeder kommer af et godt og afslappet samspil mellem mig som fotograf, og dig som kunde.

Martin Bonde, Fotograf

Drivkraften bag Applepark er Martin. Det er Martin der svarer på mails, Martin der tager billederne, Martin der sorterer og redigerer billederne og Martin der afleverer billederne. Men "vi" er også Søren, der hjælper med markedsføring, Emil der er 2nd shooter og en helt fjerde eller femte der kommer med som hjælpe-assistent hvor det er nødvendigt.

Ring eller skriv til os i dag, og få en snak med os, om netop din opgave!

Vi lover at du vil få en helt speciel og personlig oplevelse hos os, og vi glæder os til at høre fra dig!

Kunderne siger

 • Gitte udtaler sig om Applepark

  En fantastisk fotograf er en fotograf, der tager så enestående, unikke og smukke billeder, hvor man sidder tilbage med en følelse af at genopleve hele sin bryllupsdag på ny... Af hjertet mange tusind tak for de smukke billeder fra vores bryllup den 18. august 2012. Minderne er ubeskrivelige, og det samme gælder billederne. Nu ved jeg virkelig, hvorfor man siger, at et billede siger mere end 1000 ord!

  Gitte & Mads, Brudepar
 • Vi er så taknemmlige for de smukke billeder du tog til vores bryllup. De blev lige som vi ønskede os :-) Og vi glæder os til at vi en dag får brug for en fantastisk fotograf igen. Alt var super professionelt og du har vores varmest anbefalinger.

 • Gitte udtaler sig om Applepark

  Magasinforlaget - Bryllup&fest og Kon4mation
  Virkelig kompetent, dygtig og kreativ fotograf. Martin er behagelig at være sammen med og god til at skabe en afslappet og naturlig stemning. Martin er iderig og formår at skabe levende og unikke billeder på de mest mærkelige lokations. Martin er up to date med de nyeste teknikker og trends, og bruger dem flittigt for at skabe det bedste resultat. Vi takker for skønne billeder til vores magasiner, og sender de varmeste anbefalinger!

  Solveig Høgh, , Redaktør – Magasinforlaget